Strahinja Pavlovic van RB Salzburg naar AC Milan: goed nieuws voor FC Twente

Update: Salzburg raakt basisspeler kort voor clash met FC Twente kwijt aan Milan

31 juli om 18:21
Laatste update: 31 juli om 18:21

Strahinja Pavlovic gaat in de voorrondes van de Champions League hoogstwaarschijnlijk geen bedreiging vormen voor FC Twente. De verdediger staat voor een overstap van Red Bull Salzburg naar AC Milan. Fabrizio Romano spreekt al van de befaamde woorden: 'here we go'.

Pavlovic was de afgelopen twee seizoenen een belangrijke kracht voor Salzburg, maar zou nu voor een stap naar de Serie A staan. Romano doet zondag melding van de deal, gezien Pavlovic een transfer naar Milan erg ziet zitten. Het zou gaan om een meerjarig contract.

Voor Twente komt de deal niet slecht uit: de Tukkers reizen over ruim een week af naar Oostenrijk voor het eerste deel van het tweeluik in de derde kwalificatieronde van de Champions League. Twente neemt het vervolgens op 13 augustus thuis op tegen de nieuwe club van trainer Pepijn Lijnders.

Pavlovic is een 38-voudig international van Servië en kwam twee seizoenen geleden voor zeven miljoen euro van AS Monaco. Salzburg gaat hem, volgens Romano, voor meer dan achttien miljoen euro doorverkopen aan Milan.

Update: Pavlovic is officieel speler van Milan. De Serviër heeft in Italië zijn handtekening gezet onder een contract voor vijf jaar.