'T' Zand naar Heracles'

'Afketsen recordtransfer heeft gevolgen voor NAC: Feyenoorder kiest voor Heracles'

28 juli om 18:59

Niet NAC Breda, maar Heracles Almelo heeft de beste papieren gekregen om Shiloh ’t Zand over te nemen van Feyenoord. Dat meldt 1908. De ommekeer heeft te maken met de afgeketste recordtransfer van Aimé Omgba.

In eerste instantie had NAC de beste papieren om ’t Zand over te nemen van Feyenoord. Het doorgaans goed geïnformeerde 1908 meldt nu echter dat de Bredanaars worden afgetroefd door Heracles Almelo. De Almeloërs gaan de middenvelder van Feyenoord komend seizoen huren. Het plaatje wat Heracles schetste heeft de doorslag gegeven.

Volgens 1908 hangt de ommekeer samen met de afgeketste transfer van Omgba naar KAA Gent. De middenvelder van NAC was hard op weg om voor een recordbedrag de overstap naar België te maken, maar die transfer is nu afgeketst. Omdat de Bredanaars ’t Zand nu geen garanties meer kunnen bieden, valt de keuze van de middenvelder op Heracles. NAC gaat zondagavond nog een verwoede poging doen om hem op andere gedachten te brengen.

’T Zand had volgens 1908 keuzes genoeg deze zomer. Onder meer Luzern, Pisa en Heerenveen waren ook voor hem in de markt. ’T Zand heeft nog een contract tot medio 2028 bij Feyenoord.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!