Onana hoopvol over veranderingen United

Onana tevreden na 'juist besluit' United: 'Maar die verandering is positief'

27 juli om 10:17
Laatste update: 27 juli om 12:11

André Onana kijkt uit naar het nieuwe seizoen met Manchester United nadat er grote veranderingen binnen de staf hebben plaatsgevonden. De Kameroense doelman is blij dat Erik ten Hag is aangebleven als head coach en werkt met plezier samen met de nieuwe keeperstrainer, Jelle ten Rouwelaar. 

Onana stelt in gesprek met Sky Sports dat United de juiste beslissing heeft genomen door Ten Hag langer aan te laten blijven. De positie van de Nederlander was lange tijd in gevaar vanwege slechte resultaten, maar door de winst van de FA Cup werd er weer een prijs binnengesleept. "Het was een moeilijk seizoen, maar het eindigde heel goed", meent Onana. "Ik denk dat ze het juiste besluit hebben genomen."

Ten Rouwelaar volgt Richard Hartis op, die tot op heden de keeperstrainer van The Red Devils was. "Natuurlijk is de verandering heel positief en zijn we heel blij om met Jelle samen te werken. Wel wil ik Rich bedanken, die was een jaar lang bij ons en heeft ons veel belangrijke dingen bijgebracht", besluit Onana. United begint op 10 augustus aan het nieuwe seizoen in de strijd om de Community Shield met Manchester City. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!