Thomas Beelen wees andere clubs af voor Feyenoord

Feyenoorder erkent buitenlandse belangstelling: 'Natuurlijk is er wat interesse'

25 juli om 16:40

Thomas Beelen heeft daags na zijn contractverlenging bij Feyenoord erkend dat er buitenlandse interesse voor hem was. De centrale verdediger zou in de belangstelling hebben gestaan van Wolverhampton Wanderers, maar een club wil hij niet noemen. 

Beelen verlengde zijn contract woensdag bij Feyenoord. De stopper, die het afgelopen seizoen doorbrak, zette zijn handtekening onder een verbintenis die hem tot medio 2028 in De Kuip houdt. Er was wel belangstelling vanuit andere clubs, zo geeft hij toe in gesprek met ESPN. "Natuurlijk is er wat interesse als je een goed tweede jaar hebt gehad."

"Ik denk dat heel veel jongens dat hebben, maar voor mij was het niet heel moelijk om de keuze te maken om mijn contract te verlengen", vervolgt Beelen. "Ik ben hier heel blij, en er zijn genoeg mooie dingen die eraan komen."

Als hem gevraagd wordt die 'mooie dingen' te specificeren, maakt Beelen zijn persoonlijke doelen bij Feyenoord duidelijk. "Ik denk dat we vorig jaar een redelijk seizoen hebben gehad, alleen was er één club (PSV, red.) die het beter deed. Maar er komen weer Champions League-wedstrijden aan, en in de competitie zijn er weer genoeg nieuwe uitdagingen. Ik heb vooral heel veel zin in het nieuwe jaar."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!