NAC start gesprekken met Feyenoord voor 't Zand

'NAC start onderhandelingen met Feyenoord voor overbodige middenvelder'

24 juli om 22:58
Laatste update: 25 juli om 11:11

NAC Breda praat met Feyenoord over Shiloh 't Zand, zo meldt 1908.nl. De talentvolle middenvelder maakte vorig jaar indruk bij FC Dordrecht, maar in Rotterdam lijkt hij nog weinig perspectief te hebben.

De promovendus uit Breda zoekt een vervanger voor Aimé Omgba, die voor een recordbedrag naar KAA Gent vertrekt. 't Zand is daardoor op de radar verschenen en NAC maakt haast in de gesprekken. Er zouden meerdere clubs op de loer liggen om de centrale middenvelder over te nemen, maar de Bredanaren zijn nu nog het meest concreet. Eerder deed ook Fortuna Sittard een poging 't Zand te verleiden, maar die mislukte.

NAC is er nog niet uit of de club 't Zand definitief of tijdelijk van Feyenoord wil overnemen. Dat moeten de onderhandelingen nog uit gaan wijzen. Vanuit West- en Zuid-Europa zou er nog interesse zijn in 't Zand en ook twee Eredivisie-clubs hebben hem op de verlanglijst. 

't Zand maakte vorig seizoen indruk op huurbasis bij FC Dordrecht. Daar maakte hij elf goals en gaf hij vijf assists in 39 wedstrijden. Na die huurperiode werd hij beloond met een nieuw contract, maar dat betekent niet dat hij voor zijn kans in de hoofdmacht van Feyenoord mag gaan. De 21-jarige 't Zand werd niet meegenomen op trainingskamp naar Saalfelden, omdat hij uit mag kijken naar een nieuwe club.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!