PSV krijgt concurrentie van Hoffenheim voor Van den Berg

'PSV krijgt concurrentie: tweede Duitse club meldt zich in strijd om Van den Berg'

24 juli om 21:20
Laatste update: 24 juli om 22:04

Naast FSV Mainz en PSV heeft ook TSG Hoffenheim zich gemengd in de race om Sepp van den Berg. De verdediger van Liverpool moet zo’n twintig miljoen euro gaan kosten.

Volgens de Duitse tak van Sky Sport wil Van den Berg graag vertrekken bij Liverpool, maar er zijn nog verschillende opties over. Zo wilde Arne Slot hem ook de kans geven om zich te bewijzen in de voorbereiding van de Engelse ploeg. Liverpool verwacht een bedrag van rond de twintig miljoen euro mocht Van den Berg echt willen vertrekken. PSV wordt door Sky Sport niet genoemd bij de geïnteresseerde clubs, maar volgens onder andere het Eindhovens Dagblad is die club wel degelijk bezig met zijn komst.

Hoffenheim zou nu ook met de entourage van Van den Berg hebben gepraat, maar die club heeft zich nog niet bij Liverpool gemeld. Vorig seizoen kende de Nederlander een uitstekend jaar in dienst van Mainz en die club hoopt hem dus ook nog altijd definitief over te nemen. De beslissing rond Van den Berg zal naar alle waarschijnlijkheid pas vallen na de Amerikaanse tour van Liverpool.