Selectie Liverpool trip VS Van den Berg

'PSV-target' Van den Berg mag zich in VS bewijzen, Slot neemt 28 man mee

23 juli om 15:53

Arne Slot neemt 28 spelers mee op trainingskamp naar de Verenigde Staten. PSV-target Sepp van den Berg is van de partij. Op de Oranje-internationals kan de Nederlandse coach nog geen beroep doen.  

Liverpool vertrekt naar de Verenigde Staten om daar een trainingskamp te beleggen. Van den Berg is een van de namen die aanwezig zal zijn. De verdediger werd de voorbije seizoenen verhuurd aan achtereenvolgens Preston North End, Schalke 04 en FSV Mainz 05. Slot is onder de indruk geraakt van de prestaties van Van den Berg in de voorbereiding.

In de VS krijgt Van den Berg de kans om zich te laten zien. Liverpool speelt in deze periode oefenduels met Real Betis, Arsenal en Manchester United. PSV is in de markt voor Van den Berg, maar de Eindhovenaren zullen moeten wachten op een eventuele kans om de verdediger vast te leggen.

Dit kan sneller gaan als alle spelers zijn teruggekeerd bij Liverpool. Op dit moment kan Slot nog niet beschikken over Oranje-internationals Virgil van Dijk, Cody Gakpo en Ryan Gravenberch, terwijl ook Alisson Becker, Ibrahima Konaté, Trent Alexander-Arnold, Alexis Mac Alliser, Diogo Jota, Darwin Núñez en Luis Díaz nog niet zijn aangesloten.

Mohamed Salah, Dominik Szoboszlai, Andy Robertson, Curtis Jones, Wataru Endo en Harvey Elliott zijn wel van de partij. Op 17 augustus staat de eerste officiële wedstrijd van Slot bij Liverpool op het programma. Het gepromoveerde Ipswich Town is dan de tegenstander.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!