'PSV blijft 'pushen' voor Sepp van den Berg'

'PSV blijft pushen voor Van den Berg, 'fors bod' zal Liverpool moeten overtuigen'

23 juli om 21:40
Laatste update: 23 juli om 22:01

PSV maakt zich nog altijd hard voor de komst van Sepp van den Berg. De verdediger van Liverpool mag van Arne Slot mee op trainingskamp naar de Verenigde Staten, maar dat wil niet zeggen dat een stap naar de Eredivisie nu van de baan is. 

'PSV blijft 'pushen' voor Van den Berg, zelf zou de jongeling wel 'in' zijn voor een stap naar de Eredivisie. Daar zou hij zich ook in beeld kunnen spelen voor Oranje', klinkt het in het Eindhovens Dagblad, dat meldt dat PSV er niet op rekent dat de transfer op korte termijn afgerond kan worden. 

Volgens de krant is het echter 'totaal niet ongebruikelijk' dat de eventuele transfer van de 22-jarige verdediger pas 'verder in augustus' doorgang vindt. PSV besluit zelf ook pas aan het einde van de transferwindow welke spelers er eventueel nog mogen vertrekken. Het ED verwacht een vergelijkbare tijdlijn bij het Liverpool van Slot. 

Als PSV daadwerkelijk met Van den Berg aan de haal wil gaan, zal het een flinke transfersom op moeten hoesten. De oud-speler van onder meer PEC Zwolle mag voor zo'n twintig miljoen euro Liverpool verlaten. Zo ver is PSV niet bereid te gaan, al zal er wel een 'fors bod' op tafel komen te liggen. De Eindhovenaren moeten mogelijk opboksen tegen VfB Stuttgart, dat ook interesse toont. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!