Zender Ajax - FK Vojvodina TV kijken

Waar, wanneer en hoe laat wordt Ajax - FK Vojvodina uitgezonden?

24 juli om 10:45

Ajax neemt het donderdag 25 juli op tegen het Servische FK Vojvodina in de tweede voorronde van de Europa League. Waar wordt het duel uitgezonden en hoe laat begint het? VoetbalPrimeur geeft meer informatie.

Francesco Farioli maakt donderdag  officieel zijn debuut als trainer van Ajax in de Johan Cruijff Arena. De Italiaan moet met de Amsterdammers een eerste stap gaan zetten richting plaatsing voor de Europa League door te winnen van FK Vojvodina uit Servië. Scheidsrechter César Soto Grado zal om 20.30 uur fluiten voor de aftrap.

Waar kan je Ajax – FK Vojvodina kijken?

De wedstrijd tussen Ajax en FK Vojvodina wordt uitgezonden op Ziggo Sport. Om 20.00 begint de voorbeschouwing. De kabelexploitant heeft dit seizoen de uitzendrechten van alle Europese clubtoernooien, dus de Champions League, de Europa League en de Conference League. Wie een abonnement bij Ziggo heeft kan inschakelen op kanaal 14 om Ajax-Vojvodina te kijken.

Hoe kan je zonder Ziggo toch Ajax kijken?

Via de website van Ziggo kan er gratis een account worden aangemaakt. Via de Ziggo GO-app kan het duel dan bekeken worden. Benieuwd hoe je zo’n account aanmaakt? Lees dan dit artikel.