Trauner en zes anderen ontbreken bij Feyenoord op trainingskamp

Feyenoord zonder Trauner en zes andere spelers naar trainingskamp in Oostenrijk

22 juli om 15:38
Laatste update: 22 juli om 15:49

Feyenoord is zonder aanvoerder Gernot Trauner afgereisd naar het trainingskamp in Oostenrijk. De reden van afwezigheid van de aanvoerder is niet bekend, maar van de andere zes spelers lijkt de reden wel duidelijk. 

Of Trauner een blessure heeft opgelopen en daarom niet meereist is dus niet duidelijk. De andere spelers die niet meegaan naar het trainingskamp in Oostenrijk zijn: Patrik Walemark, Thomas van den Belt, Siloh ’t Zand, Lennart Hartjes, Jeyland Mitchell en Ezequiel Bullaude. Jeugdspelers als Djomar Giersthove, Jan Plug en Givario Read zijn wel opgenomen in de selectie van het trainingskamp.

Kijkend naar Mitchell en Bullaude zou de werkvergunning om (weer) in Europa aan de slag te kunnen nog niet rond zijn. Kijkend naar Walemark, ‘t Zand, Hartjes en Van den Belt ligt de reden van hun ontbreken waarschijnlijk ergens anders. De verwachting is dat zij een, al dan niet tijdelijke, transfer zullen maken. Ilias Sebaoui is in afwachting van zijn huurperiode naar sc Heerenveen en verder zijn er geen opvallende afwezigen.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!