Priske klapt voor werk van Slot bij Feyenoord

Priske klapt: 'Heb het grootste respect voor wat hij heeft bereikt bij Feyenoord'

22 juli om 06:55

Brian Priske wordt er sinds zijn Feyenoord-move mee om zijn oren geslagen: als opvolger van Arne Slot heeft hij grote schoenen om te vullen. De Deense trainer kan erom lachen.

"Wat is de schoenmaat van Arne dan?", reageert Priske gevat in De Telegraaf, dat hem sprak op de Open Dag van Feyenoord in en rond De Kuip. Vervolgens: "Ik denk daar helemaal niet aan, maar heb wel het grootste respect voor wat hij heeft bereikt en voor het werk dat hij hier heeft geleverd. Ik bedank hem daarvoor, want op sommige vlakken maakte het dat voor mij wat makkelijker. Het fundament is namelijk sterk."

"Druk zal er altijd zijn, want Feyenoord is een grote club", gaat Priske verder. "Maar ik doe het op mijn manier en met mijn filosofie." Feyenoord en Priske wonnen dit weekend van Cercle Brugge (1-0) en vervolgen de voorbereiding tegen Benfica (28 juli) en AS Monaco (31 juli), waarna de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV op het programma staat.

Transfers bij Feyenoord

In het Algemeen Dagblad laat Priske zich kort uit over de transferactiviteit in Rotterdam-Zuid. Anis Hadj Moussa, Jeyland Mitchell, Chris-Kévin Nadje, Gijs Smal en Julián Carranza kwamen, maar uitgaande transfers zijn ook nog lang niet uitgesloten. Priske: "Weet je, transfers horen bij voetbal, dat is nu eenmaal zo. Als spelers goed presteren, is het logisch dat er interesse komt. Ik doe gewoon mijn job en focus me op de spelers die er zijn."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!