'Geertruida staat open voor langer verblijf bij Feyenoord en heeft opvallende eis'

'Geertruida staat open voor langer verblijf bij Feyenoord en heeft opvallende eis'

21 juli om 22:34
Laatste update: 21 juli om 22:43

Lutsharel Geertruida leek zijn laatste seizoen bij Feyenoord reeds gespeeld te hebben, maar een verlenging van zijn contract zou allerminst uitgesloten zijn, zo meldt 1908. Geertruida zou er wel iets voor terug willen, namelijk een nieuw rugnummer: 7.

Volgens het medium ontving Feyenoord vooralsnog geen enkele aanbieding voor Geertruida, die daarom niet onwelwillend tegenover een extra seizoen bij Feyenoord zou staan. Op trainingskamp in Oostenrijk zou trainer Brian Priske Geertruida graag willen testen als wingback aan de rechterflank. Wel ziet de Oranje-international graag dat zijn rugnummer gewijzigd wordt. Geertruida speelt met rugnummer 4, maar zou graag over rugnummer 7 beschikken.

Feyenoord gaat naar verluidt werk maken van een contractverlenging van Geertruida, die het geen straf zou vinden om met Feyenoord andermaal uit te komen in de Champions League. Een transfer is nog altijd niet ondenkbaar, maar geïnteresseerde clubs lijken Geertruida hetzelfde moeten kunnen bieden als Feyenoord: Champions League-voetbal. Een langer verblijf van de verdediger wordt inmiddels als 'het meest realistische scenario' gezien.

Het contract van Geertruida bij Feyenoord loopt aan het einde van het komende seizoen af. Het jeugdexponent speelde 198 wedstrijden voor Feyenoord. Daarin was hij goed voor 24 goals en elf assists. 



Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!