Saibari velt oordeel over Driouech en Flamingo bij PSV

Complimenten voor Driouech en ongelukkige Flamingo bij PSV: 'Gewoon goed gedaan'

13 juli om 19:53

Ismael Saibari vindt dat Ryan Flamingo en Couhaib Driouech terug kunnen kijken op een verdienstelijk officieus debuut voor PSV. Het tweetal speelde in het oefenduel met Club Brugge voor het eerst in het shirt van de landskampioen.

Bij Ziggo krijgt Saibari na afloop van de oefenpartij (1-1) de vraag wat hij van Flamingo en Driouech hun optredens vindt. Met balverlies leidde eerstgenoemde de openingsgoal van Club in, later trok Saibari de stand zelf gelijk. "Ze hebben het gewoon goed gedaan", vertelt de Marokkaans international over de twee nieuwelingen bij PSV. "Ryan was goed vandaag, gewoon sterk. Hij heeft elk duel gewonnen en gaf ballen tussen de linies. En Driouech maakte zijn actie en gaf voorzetten."

"Voor hen is het natuurlijk ook nog maar de eerste wedstrijd, terwijl ze zich aan moeten passen aan een nieuwe ploeg. Maar voor een eerste wedstrijd hebben ze het redelijk goed gedaan", vervolgt Saibari, die goed met Driouech bevriend is. Later krijgt de middenvelder de vraag krijgt of hij al doelen qua goals en assists voor zichzelf heeft gesteld voor komend seizoen. "Die heb ik nog niet, maar ga ik wel maken. Ik wil me eerst fysiek goed voelen, want vorig jaar kampte ik met een blessure. Als ik fysiek in orde ben, dan ga ik een doelstelling voor mezelf maken."