Driouech maakt officieus debuut bij PSV: 'Eigenlijk zes maanden te laat'

Driouech maakt officieus debuut bij PSV: 'Eigenlijk zes maanden te laat'

13 juli om 18:42

In de winterstop ketste de transfer van Couhaib Driouech naar PSV nog af, maar inmiddels is de aanvaller wel in dienst van de Eindhovenaren. In gesprek met Ziggo vertelt Driouech over zijn eerste minuten in het shirt van PSV, tegen Club Brugge. Ook gaat hij in op het mislopen van deelname aan de Olympische Spelen.

"Eigenlijk zes maanden te laat", lacht Driouech na zijn officieuze debuut voor PSV in de oefenwedstrijd tegen Club Brugge, verwijzend naar de transfersoap in de winterstop, die uiteindelijk niet resulteerde in een overstap. Inmiddels is de buitenspeler wel actief in Eindhoven. "Het is een eer om dit shirt aan te mogen trekken en ik ben heel blij dat ik hier speel. Het is nu mijn eerste week hier en je merkt wel een verschil in niveau. Ze blijven constant druk zetten. Het is even wennen aan de intensiteit en de kwaliteit van het team."

Driouech hoopte op deelname aan de Olympische Spelen, maar daar was PSV het niet mee eens. "Ik heb veel met de bondscoach gesproken, maar PSV wilde me niet naar de Spelen laten gaan. Dat begrijp ik ook, dat heeft voor mij geen rol gespeeld om niet naar PSV te komen", aldus de aanvaller, die redelijk tevreden is over zijn eerste optreden. "Het was mijn eerste wedstrijd, dus het is gewoon wennen. Ik verwacht veel meer van mezelf. Het was de eerste wedstrijd, vanaf nu moet het alleen maar beter."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!