Derksen waarschuwt Ajax voor Farioli: 'Even wachten, Ten Hag komt eraan'

Derksen waarschuwt Ajax: 'Niet beginnen aan die keeperstrainer uit Frankrijk'

14 mei om 00:58

Johan Derksen heeft Ajax andermaal gewaarschuwd voor het binnenhalen van Francesco Farioli. De voormalig voetballer van onder meer HFC Haarlem en BV Veendam vindt het aantrekken van de 35-jarige oefenmeester een groot risico en noemt het in Vandaag Inside 'heel dom'.

"Als Ajax slim is en als die Kroes slim is... nooit beginnen aan die keeperstrainer van 35 uit Frankrijk", stelt Derksen, die een betere optie ziet. "Even wachten, Ten Hag komt eraan. Dan heb je geen risico." Valentijn Driessen heeft echter slecht nieuws voor zijn tafelgenoot. "Dat kan niet meer, volgende week maandag wordt dat bekend, omdat ze willen doorpakken."

"Maar je haalt toch niet de verkeerde trainer binnen? Zo'n man die niets van de Ajax-cultuur weet", vervolgt Derksen. Driessen meent echter dat Ajax ervan overtuigd is dat Ten Hag niet in zou gaan op een aanbod vanuit Amsterdam. "Hij werd natuurlijk bij Bayern München ook genoemd."

"Volgens mij is die Farioli op een haar na rond", stelt Driessen, die het net als Derksen 'heel dom' zou vinden. "Er zijn een paar gesprekken geweest en het zit er dicht tegenaan."

Bekijk hieronder de nieuwste Studio Oranje met alles over Oranje en het EK 2024: