Ten Hag duidelijk: 'We hebben geluk gehad, maar dit stelt me het meest teleur'

30 maart om 23:54
Laatste update: 31 maart om 12:06

Erik ten Hag weet dat hij tevreden moet zijn met een punt tegen Brentford, maar toch baalt de manager van de remise van zijn ploeg. Manchester United kwam namelijk in de blessuretijd op voorsprong bij Brentford, maar gaf het daarna nog weg.

United kreeg op bezoek bij Brentford meer dan dertig schoten tegen. Desondanks leken The Red Devils geen tegengoal te gaan slikken, terwijl Mason Mount in de extra tijd de 0-1 maakte. Een minuut later viel de gelijkmaker echter nog. "We hebben geluk met een punt, ja. Maar als je aan het winnen bent, mag je het niet zo weggeven", is Ten Hag na afloop duidelijk bij Sky Sports.

"Ook als we niet goed spelen moeten we wedstrijden winnen en dat hebben we bijna gedaan. Dat is wat mij het meest teleurstelt. We moeten allemaal opstaan en allemaal onze verantwoordelijkheid hiervoor nemen. Wij zullen blijven vechten. Dit punt kan aan het einde van de rit heel waardevol zijn", vervolgt Ten Hag.

Bij de BBC constateert de Nederlandse manager dat Brentford meer wil om te winnen toonde. "Ze waren beter dan wij. Ze toonden meer passie, wil en toewijding dan wij. De kwaliteit van dit team is dat ze ervoor vechten, maar we moeten meer laten zien. We maken dan de goal, maar geven het vervolgens weer weg."