Hoge odd voor hoofdrol Lewandowski in EK play-offs

Lewandowski strijdt voor laatste EK met Polen, Wales hoopt op Qatar-scenario

21 maart om 13:00

ADVERTORIAL - Het is donderdag en dat betekent dat de eerste play-offs worden gespeeld voor de laatste EK-tickets. Polen, Estland, Finland en Wales strijden om een felbegeerd ticket en zo de derde tegenstander van Oranje te worden. Robert Lewandowski wil zijn laatste EK pakken met Polen en Wales is expert in play-offs winnen: Unibet staat klaar met interessante odds!

Laatste grote toernooi van Lewa

Bijna 150 interlands en 82 doelpunten: de interlandcarrière van Lewandowski is gerust imposant te noemen. De Poolse spits beleefde een mindere kwalificatie met zijn land en krijgt nu de kans om zich nog één te tonen in het nationale shirt. De 35-jarige goaltjesdief loopt zeker nog niet op zijn laatste benen, maar het WK van 2026 is ook ver weg: dit zou zomaar de laatste keer kunnen zijn dat Lewandowski een groot internationaal toernooi speelt.

Polen staat tegenover Estland in de halve finale van de play-offs en neemt het bij winst op tegen de winnaar van de play-off tussen Finland en Wales. Weet Lewandowski de score te openen tegen het op papier veel zwakkere Estland? Dan pak je 2.85 keer je inleg. Met een odd van slechts 1.19 voor een overwinning van Polen is er een duidelijke favoriet én een duidelijke underdog: een zege van Estland levert je vijftien keer je inleg op.

Wales hoopt op WK-scenario

Ook Wales is nog in de running voor een plek op het EK. De ploeg wist in 2022 nog op bijzondere wijze het WK te bereiken door Oekraïne te verslaan in de play-offs, maar deze keer moet het ambitieuze land het zonder Gareth Bale doen, die definitief is afgestapt van het voetbal en zich nu op golf richt. Wales is de grote favoriet tegen Finland: een zege van Wales levert je 1.85 keer je inleg op, maar een Finse overwinning biedt een odd van maar liefst 4.50.

Vedette Aaron Ramsey speelt nog altijd mee bij Wales, maar de ogen zullen vooral worden gericht op Kieffer Moore. De spits wordt dit seizoen uitgeleend aan Bournemouth AFC, maar kan nog niet het verschil maken in de Premier League. Moore is bij de nationale ploeg echter altijd uit ander hout gesneden. Maakt Moore het laatste doelpunt tegen Finland? Dan pak je zes keer je inleg.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust