Uitblinker hoge odd voor eerste goal Haaland

Haaland schiet met scherp na blessureherstel en slijpt de messen voor Liverpool

10 maart om 12:00
Laatste update: 10 maart om 12:01

ADVERTORIAL - De Premier League is dit seizoen ontzettend spannend en daar wordt zondag een schepje bovenop gedaan in de kraker tussen Liverpool en Manchester City. The Citizens wonnen vorige week al van Manchester United en kunnen zéér goede zaken doen op Anfield. Erling Haaland is terug van weggeweest na een blessure en reigt de doelpunten aaneen. Speel de Uitblinker met Unibet, die zich deze keer richt op de Noorse doelpuntenmachine.

Duidelijke cijfers bij terugkeer Haaland

Manchester City had het in het begin van het kalenderjaar lastig en dat had vooral te maken met de afwezigheid van Haaland Kevin De Bruyne. Het duo is nu echter terug en dat komt de ploeg ten goede. Haaland speelt sinds februari weer alles en wist vier keer te scoren in de laatste vijf wedstrijden, waaronder tegen United. In de wedstrijden tegen Everton en Brentford maakte de spits de enige doelpunten in de wedstrijd, waarmee hij zijn waarde maar weer eens onderstreepte. 

Haaland miste dit seizoen vijf wedstrijden wegens blessureleed, maar staat desondanks op achttien goals in de Premier League. Daarmee is de Noor nog altijd topscorer van de competitie. Liverpool is in eigen huis lastig te kloppen, maar foutloos is de verdediging van The Reds zeker niet: Virgil van Dijk werd dan wel speler van de maand februari, maar de laatste keer dat Liverpool de nul hield in eigen huis dateert uit medio december, toen United op bezoek kwam en met 0-0 gelijkspeelde.

Dit is de Uitblinker

Bij bookmaker Unibet kan je een verhoogde odd spelen: de Uitblinker! Weet Haaland de score te openen in de kraker tussen Liverpool en Manchester City? Dan pak je een odd van maar liefst 5.50! Normaliter ligt deze odd rond de 4.30. De Uitblinker is beschikbaar voor alle spelers en kent een maximale inleg van €15!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust