Bij Unibet wedden op een goal van Khvicha Kvaratskhelia tijdens Napoli - Torino

Kvaratskhelia komt net op tijd weer in vorm met CL-clash tegen Barça in het zicht

8 maart om 13:00

ADVERTORIAL - Het is weer vrijdag en dat betekent dat er door heel Europa weer nieuwe speelronden in competities beginnen. Zo ook in Italië, waar Napoli het met het oog op de Champions League al op vrijdag opneemt tegen Torino. Blik vooruit en speel mee bij Unibet! In deze preview speciaal aandacht voor Khvicha Kvaratskhelia, die weer lekker in zijn vel zit.

Napoli en Kvaratskhelia bezig aan kleine opmars

Het Napoli van vorig seizoen is duidelijk niet dat van deze voetbaljaargang, maar langzaam wordt het allemaal weer wat beter. De Napolitanen wonnen de laatste twee wedstrijden in de Serie A met 1-6 van Sassuolo en 2-1 van Juventus. Ook in de Champions League werd er zicht gehouden op de kwartfinale. Het FC Barcelona van Frenkie de Jong werd in Napels op 1-1 gehouden.

Nog geen account bij Unibet? Registreer je hier en profiteer van de welkomstactie. Met een inzet van 1 euro kan je maximaal 50 euro pakken wanneer Feyenoord van Heracles Almelo wint!

Terug naar de twee hierboven beschreven wedstrijden in de Serie A, want daar stond Kvaratskhelia in op. Tegen Sassuolo vond hij twee keer het net en die lijn zette hij afgelopen zondag door tegen De Oude Dame. De Georgiër was met een heerlijke volley goed voor de openingstreffer en dat wilde hij weten ook.

De opmars van Kvaradona zou te maken kunnen hebben met enkele ontwikkelingen rondom zijn persoon. In Napoli willen ze maar wat graag met hem verlengen, zo blijkt uit de woorden van zaakwaarnemer Mamuka Jugeli. "Wat de toekomst betreft, we praten met Napels, we zullen zien wat er gebeurt. Hij zal vertrekken als een andere club een bod doet dat het management niet kan afwijzen. Ik kan niet spreken over een specifiek bedrag, het zijn de inschattingen van De Laurentiis (de voorzitter van Napoli, red.). Ik verdedig de contract en het werk van de Khvicha. Eind mei zal alles duidelijk zijn", aldus de agent in gesprek met La Gazetta dello Sport.

De odds

Unibet heeft mooie odds rondom de goed in zijn vel zittende Kvaratskhelia. De bookmaker heeft een odd van 3.15 voor wanneer hij minimaal één keer tot scoren komt tegen Torino en in combinatie met een overwinning is er zelfs een odd van 3.85. Denk je dat Kvaratskhelia minimaal twee keer op doel schiet? Dan kan je de odd van 2.45 spelen die daar voor staat.

Klik hier om één van de weddenschappen rondom Kvaratskhelia te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
De hoogte van de odds geldt ten tijde van publicatie

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust