Bij Unibet wedden op een verhoogde odd voor een goal van Brobbey tegen Aston Villa

Villa-spits Watkins bewierookt in Engeland, maar Brobbey doet het beter in 2024

7 maart om 15:00

ADVERTORIAL - Ajax neemt het vanavond in de Conference League op tegen Aston Villa. De Amsterdammers beginnen deze loodzware klus in de eigen Johan Cruijff ArenA, maar zullen vertrouwen op de brede schouders van Brian Brobbey. Unibet biedt een speciaal verhoogde quotering aan voor een treffer van de spits.

Brobbey en Watkins kruisen de degens

In Engeland is Ollie Watkins momenteel het gesprek van de dag. De spits van Aston Villa vindt de laatste weken makkelijk het net. Als we alleen al dit kalenderjaar erbij pakken, dan staat Watkins in negen officiële wedstrijden op zeven treffers. Dat levert hem onder andere complimenten op van voormalig Engels topspits Alan Shearer, die voor Watkins wel een basisplaats op het EK ziet weggelegd. 

Nog geen account bij Unibet? Registreer je hier en profiteer van de welkomstbonus. Stort tien euro, plaats een weddenschap met dat bedrag en ontvang voo 50 euro aan Free Bets!

Natuurlijk verdient Watkins de complimenten, maar als we de statistieken van Brobbey erbij pakken dan moeten we ook voor hem de loftrompet steken. De spits van Ajax kwam in 2024 evenveel tot scoren als Watkins en had daar zelfs één wedstrijd minder voor nodig. Vanzelfsprekend kunnen we de kanttekening plaatsen dat het niveau van de Premier League enkele tandjes hoger is dan dat van de Eredivisie, maar toch. Beide spitsen vinden in ieder geval zeer makkelijk het net. Brobbey alleen net iets makkelijker.

De odd

Onder de noemer Uniboost Uitblinker biedt Unibet een verhoogde quotering aan voor één goal van Brobbey tegen Aston Villa. Normaal gesproken stond deze quotering op 3.35, maar deze is nu tijdelijk verhoogd naar 4.00. De odd is te spelen voor zowel nieuwe als bestaande spelers van 18 jaar en ouder, met een maximale inzet van 15 euro. Geniet van de Europese voetbalavond!

Klik hier om de verhoogde odd rondom Brobbey te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust