Bij Unibet wedden op doelpunten van Bukayo Saka tegen Sheffield United

Saka wil reeks voortzetten én Sheffield verder richting negatief record schieten

4 maart om 15:00
Laatste update: 4 maart om 15:51

ADVERTORIAL - Arsenal sluit speelronde 27 in de Premier League af met een uitwedstrijd bij Sheffield United vanavond. Dat is een duel tussen de hekkensluiter en één van de titelkandidaten in Engeland. Blik vooruit en speel mee bij Unibet! In deze preview speciaal aandacht voor Bukayo Saka, die aan een bijzondere reeks bezig is én die kan voortzetten tegen de club uit de Premier League met de meeste tegengoals.

De reeks van Saka

Gezien de uitslagen van de concurrentie, zal Arsenal vanavond moeten winnen om de titelaspiraties springlevend te houden. Liverpool won afgelopen zaterdag in de dying seconds door een doelpunt van Darwin Núñez van Nottingham Forest. Ook Manchester City deed goede zaken tegen Manchester United. Pep Guardiola dankte Phil Foden en Erling Haaland voor hun doelpunten. Ook Arsenal zal in ieder geval moeten winnen om de achtervolging optimaal in te blijven zetten.

Daar zouden nieuwe doelpunten van Saka bijzonder welkom bij zijn. De Engelsman is aan een weerzinwekkende reeks bezig in de Premier League. In de laatste vijf wedstrijden kwam Saka tot scoren. In totaal waren dit zelfs zeven goals. Laat Arsenal het vanavond net opnemen tegen Sheffield, de club die dit seizoen de meeste goals heeft geïncasseerd.

Sheffield United op weg naar negatief record

Sheffield kreeg in 26 wedstrijden al 66 tegengoals om de oren. Daar hoort een wedstrijdgemiddelde van 2,54 tegengoals per wedstrijd bij. Aangezien er nog twaalf wedstrijden te spelen zijn, is de Engelse promovendus op weg naar een negatief record. 

Het record qua aantal tegengoals in één Premier League-seizoen staat momenteel op naam van Derby County. In het seizoen 2007/08 kreeg die club 89 tegengoals in 38 wedstrijden. Mocht Sheffield op dezelfde voet doorgaan als waar ze nu mee bezig zijn, dan zouden ze op ruim 96 tegengoals uitkomen, een negatief record dus.

De odds

Unibet speelt in op de uitblinkende Saka, die zijn reeks voort wil zetten tegen het defensief onstabiele Sheffield. Voor één doelpunt van Saka staat een verhoogde odd van 2.40 onder de noemer Uniboost. Voor minimaal twee schoten op doel van Saka staat een odd van 2.10 en meer dan 2,5 goals van Arsenal heeft een bijbehorende odd van 1.78 bij de bookmaker.

Win een Free Bet

Unibet heeft voor al zijn spelers ook een mooie bonus klaarliggen deze maandag. Wed met Bet Builder op een van de voetbalwedstrijden van vandaag en verdien een Free Bet. Zo werkt het precies:

- Accepteer het aanbod onder bonusaanbiedingen.
- Plaats een weddenschap van minstens €10 op een voetbalwedstrijd met Bet Builder.
- De Bet Builder moet minstens 2 selecties bevatten, met een minimale odd van 1.10 per selectie.
- Unibet voegt een €5 Free Bet aan je account toe zodra de weddenschap is afgehandeld.
- De Free Bet is geldig voor 7 dagen.

Klik hier om één van de weddenschappen rondom Saka en Arsenal te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust