Wedden op een overwinning van Feyenoord bij Almere City bij Unibet

Feyenoord wil rug rechten bij Almere City: bekijk de welkomstactie van Unibet!

25 februari om 09:00

ADVERTORIAL - Na de zeperd in Rome is het aan Feyenoord om de rug weer te rechten in de Eredivisie. De Rotterdammers gaan op bezoek bij Almere City. Unibet heeft een mooie welkomstactie in petto: pak 50 euro wanneer Feyenoord wint in Almere.

Slot op weg naar record

Buiten dat Feyenoord gewoon moet winnen om plek twee in de Eredivisie binnen te slepen, staat er voor Arne Slot nog een record op het spel. Feyenoord hield nu in zes opeenvolgende Nederlandse wedstrijden de nul en een cleansheet in Almere zou de zevende op een rij betekenen.

Hoe werkt de actie van Unibet?

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting. Na de storting ontvang je de x50 boost van Unibet. Ga naar de wedstrijd Almere City - Feyenoord en zet in op 'Wedstrijdwinnaar: Feyenoord'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet.

Vink de boost aan die in de betslip verschijnt. De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. De maximale inleg bedraagt €1, maar minder inzetten mag natuurlijk ook! Wint Feyenoord de wedstrijd? Dan pak je maximaal €50! Wordt er verloren of gelijkgespeeld? Dan verlies je maximaal €1.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust