De vermoedelijke opstelling van PSV tegen Heracles Almelo

Vermoedelijke opstelling PSV: Wat doet Bosz met CL-duel in gedachten?

16 februari om 15:10
Laatste update: 16 februari om 15:23

Koploper PSV krijgt vrijdagavond bezoek van Heracles Almelo, de nummer veertien van de Eredivisie. Wat kunnen we verwachten van de opstelling van de Eindhovenaren? VoetbalPrimeur neemt de vermoedelijke XI met je door. 

Peter Bosz beschikt na de 1-5 overwinning op Volendam over een brede selectie bij PSV en mist alleen Guus Til en Noa Lang. De grote vraag is: gaat de trainer rouleren met het Champions League-duel met Borussia Dortmund in zijn achterhoofd, of houdt hij vast aan dezelfde elf? Bosz kennende houdt hij vast aan zijn credo: never change a winning team

In dat geval kent de opstelling van PSV voor het Eredivisieduel met Heracles Almelo weinig verrassingen. Op doel staat Walter Benítez, die een viermansverdediging van Jordan Teze, Olivier Boscagli, André Ramalho en Sergiño Dest voor zich krijgt. Het middenveld wordt gevormd door vaste krachten Jerdy Schouten, Joey Veerman en Ismaël Saibari.

Ook voorin hoeven we geen verrassingen te verwachten: aanvalsleider Luuk de Jong zal zeer waarschijnlijk worden bijgestaan door Johan Bakayoko en Hirving Lozano. De kans is groot dat Bosz een aantal spelers rust gunt naarmate de wedstrijd vordert. 

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Saibari; Bakayoko, De Jong, Lozano.

PSV - Heracles Almelo begint vrijdagavond om 20.00 uur.