Wedden op een overwinning van PSV bij FC Volendam

Koploper PSV wil weer eens een uitwedstrijd winnen bij Volendam: €50 bij een zege!

11 februari om 14:00
Laatste update: 11 februari om 13:41

ADVERTORIAL - De Eredivisie maakt zich op voor speelronde 21, waarin alle clubs uit de traditionele top-drie weer in actie zullen komen. Dat geldt ook voor koploper PSV, dat op bezoek gaat bij het op de zeventiende plaats staande FC Volendam. Unibet heeft een mooie welkomstactie in petto voor nieuwe spelers. Pak nu €50 wanneer de Eindhovenaren winnen!

PSV wil weer eens een uitwedstrijd winnen

Het nog altijd ongeslagen PSV heeft nu twee uitwedstrijden op rij niet gewonnen in de Eredivsie. Dat waren de uitduels bij FC Utrecht en Ajax, die allebei met 1-1 gelijk werden gespeeld. Laat Volendam nu net een club zijn waar PSV op papier weer eens makkelijk een uitwedstrijd van kan gaan winnen. Het rommelt bij de club uit het vissersdorp, dat al vier wedstrijden op rij niet heeft weten te winnen.

Hoe werkt de actie van Unibet?

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting. Na de storting ontvang je de x50 boost van Unibet. Ga naar de wedstrijd FC Volendam - PSV en zet in op 'Wedstrijdwinnaar: PSV'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet.

Vink de boost aan die in de betslip verschijnt. De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. De maximale inleg bedraagt €1, maar minder inzetten mag natuurlijk ook! Wint PSV de wedstrijd? Dan pak je maximaal €50! Wordt er verloren of gelijkgespeeld? Dan verlies je maximaal €1.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust