Hoge odds voor topscorers Eredivisie

De Jong dicht gat voor topscorerstitel, torenhoge odd voor outsider Brobbey

8 februari om 16:00

ADVERTORIAL - De Eredivisie is in volle gang en in het topscorersklassement is het nog altijd bloedspannend. Vangelis Pavlidis en Santiago Gimenez staan de laatste weken stil en dat heeft ervoor gezorgd dat Luuk de Jong en Brian Brobbey een inhaalrace zijn begonnen. Pak bij bookmaker Unibet hoge odds wanneer De Jong of zelfs Brobbey de topscorerstitel weet te bemachtigen!

Inhaalrace is officieel begonnen

Vanaf speelronde één blonken er twee spitsen uit in de Eredivisie: Gimenez en Pavlidis. De aanvallers van Feyenoord en AZ bevonden zich al gauw op eenzame hoogte en creëerden een groot gat ten opzichte van de concurrentie. Inmiddels naderen wij speelronde 21 en is de voorsprong van het duo flink geslonken: Pavlidis scoorde 'slechts' twee keer in de afgelopen vijf wedstrijden en Gimenez wist de laatste drie wedstrijden het net niet te vinden.

Voor De Jong en Brobbey zit dat anders: de aanvoerder van PSV wist in de laatste vier wedstrijden maar liefst zes keer te scoren en ook Brobbey is in vorm: de sterke Ajax-spits was eveneens zes keer trefzeker in de laatste vier duels. Pavlidis leidt het klassement met 20 goals, Gimenez staat op negentien, De Jong op achttien en Brobbey op dertien goals. 

Bookmaker Unibet staat klaar met hoge odds voor een topscorerstitel van De Jong: weet de aanvoerder van PSV zijn geweldige seizoen te bekronen met de individuele prijs? Dan pak je 2.60 keer je inleg! Weet Brobbey de concurentie voorbij te gaan in de laatste veertien speelronden? Dan pak je maar liefst 34 keer je inleg!

Gimenez: 1.80
Pavlidis: 2.50
De Jong: 2.60
Brobbey: 34.00 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust