Lekker man special schot op doel Gimenez

Getergde Gimenez gaat in de herkansing tegen AZ en weet wat hem te doen staat

7 februari om 12:00
Laatste update: 7 februari om 12:15

ADVERTORIAL - Santiago Gimenez beleefde een ongelukkige wedstrijd tegen AZ in de Eredivisie, maar de Mexicaanse spits krijgt woensdag een herkansing tegen de Alkmaarders in de TOTO KNVB Beker. De spits van Feyenoord zal getergd zijn na zijn optreden in het AFAS Stadion en daarom komt TOTO met de Lekker Man Special: een verhoogde quotering voor een schot op doel in beide helften van de spits!

Gimenez wil werklust omzetten in kansen

Gimenez was zondag in het duel met AZ overal te vinden. De Mexicaan had flinke bewijsdrang na drie wedstrijden niet te hebben gescoord, maar het lukte allemaal net niet voor de spits. Na zijn wissel in de slotfase zeiden de beelden alles: Gimenez baalde als een stekker en verstopte zich in zijn jas op de bank. Slot sprak na afloop zijn vertrouwen uit in de spits met een iets mindere periode en dat zal Gimenez alleen maar meer motiveren.

Feyenoord staat een straatlengte achter op PSV en zal dit seizoen wel met een prijs willen afsluiten. De TOTO KNVB Beker is de perfecte manier om toch nog wat glans aan het seizoen te geven en bovendien zijn Ajax en PSV al uitgeschakeld in het bekertoernooi. 

De odd

TOTO komt met een speciale actie voor de TOTO KNVB Beker: de Lekker Man-special. Weet Gimenez in beide helften op doel te schieten tegen AZ? Dan pak je maar liefst 2.75 keer je inleg! Normaliter ligt deze quotering rond de 2.25. De Lekker Man-special is beschikbaar voor alle spelers en de maximale inleg bedraagt €20. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust