50x je inleg bij PSV-zege op Ajax!

PSV kan vernedering compleet maken in Amsterdam: 50x je inleg bij zege op Ajax!

3 februari om 18:00
Laatste update: 3 februari om 00:23

ADVERTORIAL - PSV beleeft een hectische transferwinter, maar de Eindhovense club kan rustig achterover leunen in de Eredivisie. Met een voorsprong van twaalf punten op nummer twee Feyenoord kan de overtuigende koploper Ajax zaterdag een extra harde tik uitdelen in Amsterdam. Bookmaker Unibet heeft een speciale actie klaarstaan voor nieuwe spelers: pak 50x je inleg wanneer PSV wint op bezoek bij Ajax!

PSV stevent af op records

Het seizoen van PSV kan tot dusver in twee woorden worden beschreven: nagenoeg perfect. De ploeg van Peter Bosz liep pas op 21 januari tegen het eerste puntenverlies aan en is nog altijd ongeslagen. Met het huidige gemiddelde kan de club uit de lichtstad op 98 punten eindigen, waarmee het omgerekende record van Ajax uit 1972 (93 punten) omver kan worden geblazen. 

Zo werkt de actie van Unibet

Ga naar de website van Unibet via een van de links in het artikel en maak een nieuw account aan. Doe een storting bij de bookmaker van €5 en de boost wordt beschikbaar. Ga naar de wedstrijd Ajax - PSV en zet in op 'Reguliere speeltijd: PSV'. Het is belangrijk dat je deze weddenschap kiest, anders treedt de boost niet in werking.

De actie is beschikbaar voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar en de maximale inleg bedraagt €1. Minder inzetten is natuurlijk ook mogelijk. Weet PSV ook in Amsterdam te winnen na de 5-2 thuisoverwinning in oktober? Dan pak je maximaal €50! Speelt PSV gelijk in de Johan Cruijff ArenA of wordt er verloren? Dan verlies je maximaal €1. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust