Van den Brom doet open sollicitatie

Handen van Van den Brom jeuken: "En het liefste in Nederland, ik mis de structuur"

28 januari om 10:14
Laatste update: 28 januari om 10:19

John van den Brom is na avonturen in Saudi-Arabië en Polen weer terug in Nederland en wil zo snel mogelijk weer aan de slag. De 57-jarige oefenmeester is voorlopig uitgereisd en hoopt op een Nederlandse club. 

Van den Brom schuift zondag aan bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN en steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken. "Ik ben een aantal jaren achter elkaar in het buitenland geweest, maar als je nu weer terug bent... dan is het hier zo slecht nog niet. Die vraag is niet zo moeilijk. Je weet dat wanneer er iets anders komt, je er wel voor openstaat. Maar in mijn situatie kan je niet zeggen: dit is wat ik wil. Ik vind het nog veel te leuk, ik zit nu een maand thuis en word daar eigenlijk gek."

De oefenmeester verliet Nederland in 2020 en ging vervolgens aan de slag bij KRC Genk, Al-Taawoun en Lech Poznan. De handen van Van den Brom jeuiken inmiddels weer, een maand na zijn vertrek uit Polen. "Je mist gewoon de structuur die je zo veel jaren in je leven hebt gehad, dat is moeilijk. Het is vervelend om 's ochtends wakker te worden en te denken: wat zal ik vandaag doen?"

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!