Slot verwacht veel vertrekkende spelers bij Feyenoord

Slot gaat wederom in op 'Wenger-rol': 'Dat is altijd het moeilijke'

16 januari om 22:14
Laatste update: 16 januari om 23:52

Arne Slot verwacht dat er in de aankomende zomer wederom de nodige spelers bij Feyenoord zullen vertrekken, zo stelt de trainer van de Rotterdammers in de YouTube-serie Bij Andy in de Auto. Ook gaat Slot in op de vraag hoe lang hij zichzelf bij Feyenoord ziet blijven.

"Dat is altijd het moeilijke van interviews doen", vangt Slot aan. "De vraag is dan: zou je de Arsene Wenger van Feyenoord kunnen worden? Uiteraard kan dat, want ik heb het hartstikke goed naar mijn zin, ik vind het een leuke en er zijn geweldige faciliteiten om te werken, maar dat wil nog niet zeggen dat het ook gebeurt."

"Ik ben nu voor het derde seizoen bij Feyenoord", vervolgt de oefenmeester. "En volgens mij heb ik al tegen zes of zeven Ajax-trainers gespeeld en drie of vier PSV-trainers. Als je drie keer verliest vinden supporters al dat je weg moet, dus het is al bijzonder om er al bijna drie jaar te zitten, zou ik zeggen."

"Als het me niet lukt om ze voldoende te motiveren, dan zie je dat ook terug in de resultaten. Het voordeel van in Nederland werken is dat het natuurlijk zó snel gaat. Van de jongens waar ik in het eerste jaar mee werkte, zijn er nog maar weinig over. En ik vrees dat er in de aankomende zomer ook weer een hoop hele goede spelers bij ons gaan vertrekken", besluit Slot.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!