Geroezemoes over Ajax-interesse in Babadi voorbarig

'Geroezemoes over Ajax- en Feyenoord-interesse in Babadi voorbarig'

13 januari om 13:28

Niet alleen Feyenoord, maar ook voor Ajax zou Isaac Babadi een interessant doelwit kunnen zijn. De Eredivisie-topclubs zijn op dit moment echter niet concreet voor de achttienjarige aanvallende middenvelder van concurrent PSV, weet Feyenoord Transfermarkt.

Babadi heeft een aflopend contract in Eindhoven. Pogingen van de PSV om die verbintenis te verlengen, bleken tot dusver vruchteloos. De nummer tien annex linksbuiten zou twijfelen over zijn perspectief onder trainer Peter Bosz. Sinds 1 januari mag hij daarom met andere clubs onderhandelen.

Feyenoord werd de afgelopen maanden in verband gebracht met Babadi, maar concreet is de interesse niet. "Dat betreft belangstelling, maar is verder absoluut geen item", meldt Feyenoord Transfermarkt tijdens een zogeheten Transferspace op X. Ook Ajax wordt in de wandelgangen gelinkt aan het grote talent. "Maar er is zeker geen concreet werk van gemaakt. Er kan wel gesproken zijn, maar er loopt niets. Kamp Babadi wacht rustig af en maakt geen haast."

Op X reageren veel Ajax-fans enthousiast op het feit dat na Feyenoord ook de Amsterdammers met Babadi in verband worden gebracht. Voorlopig lijkt van een deal dus echter geen sprake. "Wij zijn met hem in gesprek en we houden geduld. Maar dat houdt natuurlijk wel een keertje op", zei PSV-directeur Earnest Stewart onlangs.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!