Gullit over PSV-uitblinker: 'Sjezus, die is écht goed!'

Gullit ziet PSV-uitblinker: "Sjezus, wat is die goed. Hij is écht heel goed!"

19 december 2023 om 21:55

Ruud Gullit is enorm onder de indruk van Ismael Saibari. De 22-jarige aanvallende middenvelder is aan een ijzersterk seizoen bezig met PSV.

Vooral de laatste weken is Saibari uitstekend op dreef. Hij scoorde tegen Sevilla, Feyenoord en AZ. "Hé, Saibari. Sjezus, wat is die goed zeg… Hij is écht heel goed!", reageert Gullit bij Rondo. "Hij staat altijd op de goede plek. Hij geeft altijd de goede bal, hij loopt. Wat een geweldige voetballer is dit zeg", jubelt de voormalig topvoetballer.

"Saibari vind ik echt de meest opvallende speler van PSV", vervolgt Gullit zijn lofzang. "Je denkt dat hij niet snel is, maar hij is hartstikke snel." Op Malik Tillman is de oud-speler van de Eindhovenaren iets kritischer. "Bij hem heb ik het idee dat hij af en toe nog slaapt. Het lijkt wel of hij soms net even te lang wacht met het maken van keuzes."

PSV-directeur Earnest Stewart laat zich lovend uit over de mentaliteit van Saibari. "Vorig seizoen heeft hij heel veel wedstrijden voor Jong PSV gespeeld, maar altijd met passie. Geweldig. Toen ontbrak het nog een beetje aan doelpunten, maar dat is er snel bij gekomen."