Stewart geeft inkijkje in contractgesprekken met Babadi bij PSV

Stewart vertelt over gesprekken met PSV-jongeling: 'Dan kunnen we lang praten...'

19 december 2023 om 11:57

Earnest Stewart heeft een inkijkje gegeven in de contractgesprekken die hij voert met Isaac Babadi. De gesprekken gaan vooral over het perspectief van de jongeling, die zijn handtekening nog altijd niet onder een nieuw contract heeft gezet.

Het verhaal is bekend: Babadi heeft een aflopend contract bij PSV en de Eindhovenaren willen graag verlengen, maar de aanvallende middenvelder wil nog meer tijd om te wikken en te wegen. Ondertussen wordt Feyenoord al genoemd als mogelijk geïnteresseerde partij. Aan tafel bij Rondo krijgt Stewart vragen over de situatie rondom Babadi. "We hebben al veel gesprekken met elkaar gehad. Het perspectief is belangrijk voor spelers, wat ik ook kan begrijpen", antwoordt de directeur.

"Op dit moment hebben we op de 10-positie vier spelers die daar aan de slag kunnen", doelt Stewart op Guus Til, Ismael Saibari, Malik Tillman en Babadi. "Als er gesprekken plaatsvinden, gaat het dus meer over het perspectief. De stem van de trainer is daar groot in, maar uiteindelijk moet de speler zelf ook heel graag bij PSV willen spelen. Anders kunnen we heel lang praten met zijn allen..."