Noa Lang terug bij PSV, inzetbaarheid tegen Twente onzeker

PSV-ster traint weer volledig mee en keert mogelijk terug tegen FC Twente

19 december 2023 om 18:12

Noa Lang is vlak voor de winterstop weer fit bij PSV. Op dinsdag heeft de buitenspeler weer voluit meegetraind bij zijn club, maar of hij donderdag bij de selectie zal zitten voor de wedstrijd tegen FC Twente is vooralsnog onbekend.

Of Lang tegen Twente, waarvoor hij in het seizoen 2019-2020 nog zeven wedstrijden in de Eredivisie speelde, van de partij is, zal Peter Bosz waarschijnlijk woensdag pas bekend maken. Dan heeft Lang immers een tweede groepstraining achter de rug en zal men beter in kunnen schatten of hij klaar is voor een terugkeer in de wedstrijdselectie, zo schrijft het Eindhovens Dagblad.

De creatieveling kreeg de laatste tijd meermaals een terugval met blessures, waardoor Bosz mogelijk voorzichtig zal zijn met Lang. De man die deze zomer overkwam van Club Brugge werd vervangen door Hirving Lozano, Yorbe Vertessen en Malik Tillman. Afgelopen weekend ontbrak tegen AZ ook Armando Obispo, nadat hij in de basis stond tegen Arsenal. Na die wedstrijd was Obispo niet volledig fit, maar Bosz verwacht geen lange absentie voor de verdediger.