Dit doet Bakayoko om altijd topfit te zijn bij PSV

Indrukwekkend: dit doet Bakayoko om altijd topfit te zijn bij PSV

19 december 2023 om 16:18

Johan Bakayoko ontwikkelt zich in rap tempo tijdens dit seizoen bij PSV. Dat gaat zeker niet vanzelf bij de Belg. De aanvaller heeft een heel team om zich heen verzameld om optimaal te presteren.

Bakayoko kan het niet zonder zijn team. "Een personal coach, een masseur… Al die mensen om mij heen laten mij beter presteren. Ik heb ook een persoonlijke assistent die dat allemaal voor mij organiseert", vertelde de buitenspeler aan Het Nieuwsblad.

Voor Bakayoko wordt alles geregeld. "Ik wil geen dag verspillen. Ik ben in een soort van doorlopend traject beland dat mij fit houdt en ik heb daar stabiliteit in gevonden", aldus het 20-jarige talent.

Bakayoko’s blessurelijst bestaat nog niet. Hoe hij altijd zo fit blijft? "Ik klop even af, maar ik denk dat ik heel goed voor mijn lichaam zorg. Ik besteed veel aandacht aan slaap, voldoende water drinken en herstel. Tot nu toe is mijn grote kracht geweest dat ik altijd fit was. Daardoor heb ik kansen gekregen die ik anders misschien nooit had gekregen en ben ik beter geworden."