Sneijder geniet van Saibari en Tillman bij PSV

Sneijder lovend over PSV-tweetal: 'Voor hen kom je naar het stadion'

18 december 2023 om 22:26
Laatste update: 18 december 2023 om 22:59

Wesley Sneijder heeft genoten van het spel van PSV tegen AZ en licht daarbij twee spelers specifiek uit: Ismael Saibari en Malik Tillman. Spelers waarvoor je naar het stadion gaat, zo geeft de voormalig spelverdeler aan bij Veronica Offside.

"Die goal, mag ik hem alsjeblieft nog een keer zien?" aldus Sneijder over de 0-2 van Saibari, die de bal na een pass van Jerdy Schouten direct meenam, alvorens de kaats aan te gaan met Luuk de Jong. "Let op die eerste aanname van Saibari: meteen vooruit. Dat maakt echt het verschil."

"Dat duo brengt gewoon zó veel dynamiek in de ploeg", stelt Sneijder. "Zij versnellen de wedstrijd, precies op de momenten dat het moet. Ik was afgelopen week in Eindhoven en toen zag ik ze allebei live, echt fantastisch."

"Schouten speelt ook lekker zijn wedstrijden en scoort altijd een voldoende. Veerman is niet echt iemand die de laatste maanden het verschil maakt, maar Tillman en Saibari doen dat wel. Zij zorgen ervoor dat je binnen een kwartier met 0-3 voor staat. Voor die jongens kom je naar het stadion", besluit de analist.