Stewart zegt 'nee' als PSV miljoenenbod op Veerman krijgt

PSV-td Stewart duidelijk over wat hij met bod van 30 miljoen op Veerman zou doen

18 december 2023 om 22:10
Laatste update: 18 december 2023 om 22:15

Earnest Stewart kreeg maandagavond bij Rondo de vraag wat hij zou doen als een geïnteresseerde club 30 zich bij PSV meldt met een bod van 30 miljoen op Joey Veerman. Het antwoord van de technisch directeur was kort maar krachtig. 

Stewart is maandagavond te gast bij Rondo, waar het uiteraard over het indrukwekkende seizoen van PSV gaat. Succes gaat vaak gepaard met interesse van andere clubs, maar uitgaande transfers spoken op dit moment totaal niet door het hoofd van de directeur. Ook niet als er 30 miljoen op Veerman wordt geboden. "Dan zeggen we nee", luidt zijn reactie. 

Veerman streek in de winter van 2022 neer bij PSV. Dit seizoen is hij een dragende kracht in de formatie van trainer Peter Bosz. De middenvelder liet zich vorige week tegenover de NOS nog uit over een mogelijke transfer aan het einde van het seizoen. "Als alles loopt zoals het nu loopt, dan zou een transfer aan het einde van het seizoen voor beide partijen een optie kunnen zijn. Mocht het niet gebeuren, dan ben ik ook heel blij bij PSV." De middenvelder heeft een voorkeur voor de wat warmere landen. "Als ik heel eerlijk ben, zou ik het ook geweldig vinden om in Italië of Spanje te spelen, maar het is niet altijd aan jezelf."