Oud-PSV'er staat klaar om Blind naar koppositie te schieten in Spanje

Oud-PSV'er staat klaar om Blind naar koppositie te schieten in Spanje

10 december 2023 om 15:30

ADVERTORIAL - In augustus had men je voor gek verklaard, maar zondagavond speelt Girona voor de koppositie in de kraker tegen FC Barcelona. Oud-PSV'er Sávio doet het meer dan behoorlijk in Catalonië en kan de volgende stunt tegen Barça bewerkstelligen. Bookmaker Unibet staat klaar met de odds!

Girona underdog ondanks prachtreeks
Ondanks de imposante reeks van Girona, waarin alleen in eigen huis werd verloren van Real Madrid, is Barcelona de grote favoriet in Camp Nou. Met een odd van 1.50 lijkt de kans volgens bookmakers groot dat Barça zegeviert. Een overwinning van Girona levert je maar liefst zes keer je inleg op! De club won twaalf van de vijftien wedstrijden dit seizoen en verloor uit nog niet.

Sávio beleefde een teleurstellende periode bij PSV, maar de speler van de City Group draait op volle toeren bij Girona met vier goals en vier assists op de teller. Een treffer van Sávio levert je maar liefst 4.75 keer je inleg op. Wint Girona ook nog eens? Dan pak je elf keer je inleg!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust