Foutloos PSV reist af naar kolkende Kuip: voorspel de winnaar voor 50x je inleg!

Foutloos PSV reist af naar kolkende Kuip: voorspel de winnaar voor 50x je inleg!

2 december 2023 om 09:00
Laatste update: 2 december 2023 om 02:35

ADVERTORIAL - PSV sluit zondag een drukke week af op bezoek bij Feyenoord en zal van goeden huize moeten komen om foutloos te blijven in de Eredivisie. De Rotterdammers krijgen namelijk een uitgelezen kans om dichter bij het tot dusver indrukwekkende PSV te komen. Bookmaker Unibet pakt uit met een speciale actie voor deze topwedstrijd: voorspel de juiste winnaar en pak €50!

Feyenoord kan het weer spannend maken
PSV is nog altijd foutloos in de Eredivisie na dertien speelrondes en ziet Feyenoord op gepaste afstand als de nummer twee. Het verschil tussen de twee ploegen bedraagt nu zeven punten en met een zege van Feyenoord wordt het ineens weer spannend in Nederland. De Eindhovenaren zullen op een roze wolk zitten na de ontsnapping tegen Sevilla en de daarbij horende overwintering in de Champions League. Feyenoord kwam juist iets minder voor de dag tegen Atlético Madrid en zal gebrand zijn op een sterke wedstrijd. 

Hoe werkt de actie van Unibet?
Ga naar de website van Unibet via een van de links in dit artikel. Registreer je voor een nieuw account en verifieer deze ook. Na de verificatie doe je een storting bij de bookmaker en ontvang je de x50 boost. Ga vervolgens naar de wedstrijd Feyenoord - PSV en kies je favoriet bij 'Reguliere Speeltijd', anders werkt de boost niet. Vink de boost aan en deze verschijnt op je betslip. 

De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar en kent een maximale inleg van €1. Pakt Feyenoord de zege in de eigen Kuip of gaat PSV verder met de fraaie reeks? Voorspel de juiste winnaar en pak maximaal €50

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust