SC Cambuur onthult de transfersom voor Reijnen

Cambuur onthult transfersom Reijnen: 'Groot bedrag, maar had hem liever gehouden'

29 november 2023 om 13:27

SC Cambuur heeft bekendgemaakt welk bedrag de club van Feyenoord heeft gekregen, in ruil voor de diensten van Etiënne Reijnen. De technisch directeur van de Leeuwarders is vanaf woensdag officieel de nieuwe assistent van Arne Slot. Cambuur is erg teleurgesteld in die beslissing van Reijnen, vertelt Ard de Graaf tegenover Omrop Fryslan.

"Het is iets meer dan een paar ton en levert wat bonussen op als Feyenoord wat dingen bereikt", is de algemeen directeur van Cambuur eerlijk over het vertrek van Reijnen. "Dan zal het een behoorlijk bedrag opleveren. Maar ik had liever Etiënne in huis gehouden. De kans bij een topclub zat in zijn hoofd en liet hem niet meer los. Na een dag of drie had ik wel door dat dit proces niet te stoppen was."

Cambuur gaf Reijnen de kans om voor het eerst in zijn loopbaan aan de slag te gaan als technisch directeur. Mede daarom vindt De Graaf het 'teleurstellend' dat hij toch weg is gegaan. "We hebben heel bewust de keuze gemaakt voor Etiënne. We hebben hem overtuigd van dit vak van technisch directeur. We waren uitstekend met elkaar aan het werk."