Fikse kritiek op Veerman

Veerman krijgt wind van voren: 'Nu nog maar eens een grote jongen in de CL worden'

28 november 2023 om 17:46
Laatste update: 28 november 2023 om 22:08

Het optreden van Joey Veerman op de persconferentie na afloop van FC Twente - PSV valt niet bij iedereen in goede aarde. In de podcast De Ballen Verstand van TC/Tubantia krijgt de middenvelder van PSV de wind van voren. 

Veerman was van mening dat de Eredivisie-wedstrijd door de media groter werd gemaakt dan hij was. Die uitspraak valt verkeerd bij FC Twente-watcher Leon ten Voorde. "Na een 3-0 overwinning is dat lekker om te roepen. Veerman is natuurlijk een van de betere voetballers in de Eredivisie, maar Joey moet niet roepen dat dit is gecreëerd door de media. Hij moet woensdag (tegen Sevilla, red.) maar eens een grote jongen zijn in de Champions League. Laat dan maar zien hoe stoer en dapper je bent."

Ten Voorde ziet Veerman nooit in de Champions League of het Nederlands elftal presteren. "Daar zien we hem nooit. Daar blijft het een Eredivisie-speler, wat zijn niveau is op dit moment. Hij mag het nu laten zien. Niet alleen tijdens de persconferentie na een 0-3 overwinning bij FC Twente, maar laat het in Sevilla maar zien."

PSV neemt het woensdag om 18.45 uur op tegen Sevilla in de groepsfase van de Champions League.