Ajax lanceert nieuw project; maatschappelijke initiatieven krijgen boost

22 november 2023 om 12:00

ADVERTORIAL - In samenwerking met Unibet lanceert Ajax Pitch for Impact. Via dit gezamenlijke project worden maatschappelijke initiatieven voorzien van een kickstart en het mooiste is: jij kan je eigen initiatief aanmelden!

Ajax kondigde in de zomer van 2022 de samenwerking met Unibet aan en liet weten dat dit om meer dan alleen sponsoring zou gaan. "Unibet onderscheidt zich bovendien door een hoogkwalitatief spelaanbod waar fans veel plezier uit halen. Ook dat zullen we met gezamenlijke content en activaties ondersteunen. Daarnaast zullen we ons gaan inzetten voor Unibet Impact", zei Ajax-directeur Menno Geelen daar destijds over. 

Pitch for Impact is een dergelijk initatief. Hierbij willen Ajax en Unibet graag helpen bij het realiseren van maatschappelijke projecten. Hierbij krijgt iedereen de kans om zijn of haar initiatief tot leven te brengen en daarmee een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Denk bij maatschappelijke projecten aan:

- Verlichting op het voetbalveldje in jouw buurt;
- Nieuwe netten voor de goals;
- Het organiseren van een sporttoernooi voor jouw buurt om elkaar beter te leren kennen.

Pitch jouw initiatief om sportief en lokaal impact te maken en wellicht steunen wij het project met een bijdrage van €2.500,-.

Hoe werkt het?

1. Ga naar ajax.nl/impact

2. Leg uit waarom jouw project deze bijdrage verdient

3. Laat je gegevens achter

4. En mogelijk wordt jouw initiatief ondersteund!