Wedden op een goal van Dusan Tadic bij Servië

Servië kan zich verzekeren van het EK en hoopt daarbij op de hulp van Tadic

19 november 2023 om 10:00

ADVERTORIAL – Na het Nederlands elftal is het vanavond de beurt aan Servië, dat zich hoopt te plaatsen voor het EK 2024 in Duitsland. Blik vooruit en speel mee bij Unibet! De bookmaker licht voormalig Ajax-captain Dusan Tadic uit.

Tadic: god in Turkije en Servië

Tadic vertrok afgelopen zomer met de noorderzon uit Amsterdam. De Serviër verkoos een avontuur bij Fenerbahçe boven een ‘nieuw Ajax’. In Turkije heeft Tadic het in ieder geval goed naar zijn zin. De aanvaller kwam in 22 wedstrijden tot acht treffers en vier assists en dat is zeker geen misselijk aantal.

In Turkije is Tadic dus flink nodig, maar ook de landplicht roept nu. Servië speelt de laatste kwalificatiewedstrijd tegen Bulgarije, de hekkensluiter van de groep. Servië heeft slechts een puntje nodig om zich te verzekeren van het eindtoernooi in Duitsland en daar kan Tadic bij helpen. De aanvaller heeft twee goals gemaakt in de EK-kwalificatie en was ook goed voor de laatste strafschop van zijn land.

De odd

Unibet speelt in op de Servische hoop op Tadic. De bookmaker heeft een odd van 1.98 beschikbaar gesteld voor één goal van Tadic. Deze odd is te spelen voor zowel nieuwe als bestaande spelers.

Klik hier om de weddenschap voor een goal van Tadic te spelen bij Unibet.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust