Chelsea treft City na Spurs-spektakel, Palmer wil oude club direct pijn doen

Chelsea treft City na Spurs-spektakel, Palmer wil oude club direct pijn doen

12 november 2023 om 13:30

ADVERTORIAL - Chelsea lijkt de weg omhoog te hebben gevonden en wist maandag nog met 1-4 te winnen op bezoek bij Tottenham Hotspur. Deze zondag staat Manchester City voor de deur en kan Cole Palmer de club die hij in de zomer verliet veel pijn doen met een doelpunt. Bookmaker Unibet staat klaar met een verhoogde odd!

Gebrek aan perspectief bij City

Cole Palmer verliet City deze zomer om aan de slag te gaan bij Chelsea. The Blues wilden de jonge speler graag hebben en manager Pep Guardiola besloot vanwege de hevige concurrentie in zijn ploeg niet voor de overstap te gaan liggen. Palmer heeft tot dusver een uitstekende indruk gemaakt in Londen en staat zondag tegenover zijn oude club.

Nog geen speler bij Unibet? Registreer je nu en pak 50x je inleg bij een zege van Feyenoord op AZ!

Weet Palmer te scoren tegen The Citizens? Bij bookmaker Unibet pak je dan zes keer je inleg met deze boosted odd! De teller staat na negen wedstrijden al op drie treffers én twee assists voor de 21-jarige Engelsman.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust