In bloedvorm: Summerville geeft visitekaartje af met twee goals en twee assists

28 oktober 2023 om 16:18
Laatste update: 28 oktober 2023 om 17:26

Crysencio Summerville was zaterdagmiddag de grote man voor Leeds United. Dankzij een dubbelslag en twee assists van de aanvaller wervelden The Whites na rust langs Huddersfield Town.

Summerville steekt de laatste weken in uitstekende vorm en bewees dat zaterdag nog maar eens. Bij rust stond Leeds al 4-0 voor tegen Huddersfield. De bezoekers werden helemaal weggespeeld door Summerville, die voor twee goals en twee assists had gezorgd. Daarmee zat het duel na 45 minuten al in het slot. In het tweede bedrijf maakte Huddersfield de eretreffer.

In de tweede helft werd Summerville naar de kant gehaald, waarna hij van de aanwezige fans op Elland Road op een staande ovatie kon rekenen. Degradant Leeds, met naast Summerville ook Nederlanders Joël Piroe en Pascal Struijk in de gelederen, kende een moeizame start in het Championship. Mede dankzij Summerville is de club inmiddels opgeklommen naar de derde plaats op de ranglijst.