Hartman-interview onderbroken

'Doorgedraaide' verstoort Hartman-interview: 'Feyenoord-supporters, geen zorgen'

17 oktober 2023 om 07:29

Quilindschy Hartman is maandagavond na afloop van de zege van Oranje op Griekenland (0-1) tijdens een interview onderbroken door het opmerkelijke voorval in de mixed zone. Daar heeft een Griekse man volgens ESPN-verslaggever Pascal Kamperman 'met alles en iedereen bij de KNVB' ruzie gemaakt. 

Vlak voordat Hartman zich meldde voor de camera van ESPN, liet Kamperman al weten dat het chaotisch was in de mixed zone. Daar zou een Griekse man zijn 'doorgedraaid' en ruzie hebben gemaakt met vrijwel iedereen van het Oranje-kamp. Ook tijdens het interview met Hartman leek de persoon in kwestie niet te zijn afgekoeld, gezien de luide geluiden op de achtergrond. 

"Het is veillig hier, hoor. Feyenoord-supporters, geen zorgen", stelt een lachende Hartman, die het van een afstandje bekijkt, zijn fans uit Rotterdam gerust. Waarom de Griekse man zo tekeer is gegaan, is vooralsnog niet duidelijk. "Monique Kessels is degene bij de KNVB die alles regelt voor de pers, ze doet geen vlieg kwaad. Maar ze werd bijna met politie en security uit deze mixed zone verwijderd, omdat die Griekse meneer dat nodig vond en vond dat zij hier niet mag staan", vertelde de ESPN-verslaggever Kamperman later nog.