Buitenspel: Van der Meijde dolt: 'Dankzij mij zit je in het Nederlands elftal'

Buitenspel: Van der Meijde dolt: 'Dankzij mij zit je in het Nederlands elftal'

16 oktober 2023 om 15:08

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Van der Meijde dolt met Reijnders
Dankzij Andy van der Meijde speelt Tijjani Reijnders in het Nederlands elftal, stelt eerstgenoemde met gevoel voor humor. De voormalig aanvaller deelt op Instagram een fragment van zeven maanden geleden, toen Reijnders te gast was in zijn programma Bij Andy in de Auto. "Ik heb morgen Ronald Koeman in de auto, ik zal even een goed woordje voor je doen", zei Van der Meijde destijds. 

Van der Meijde maakte zijn belofte waar en vertelde de bondscoach over Reijnders, die toen nog bij AZ speelde. Na het basisdebuut van de AC Milan-middenvelder in het Nederlands elftal komt Van der Meijde terug op zijn gunst. "Tijjani, door mij zit je natuurlijk in het Nederlands elftal. Dus, alsjeblieft", begint hij bloedserieus, waarna hij lacht. "Nee, je bent goed bezig, pik. Ga zo door, ik ben trots op je."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andy Van Der Meijde (@andyvandermeijde7)