Oranje kan grote stap richting EK zetten: pak 100x je inleg bij zege in Athene!

Oranje kan grote stap richting EK zetten: pak 100x je inleg bij zege in Athene!

16 oktober 2023 om 15:00
Laatste update: 16 oktober 2023 om 16:12

ADVERTORIAL - Het Nederlands elftal kan maandag goede zaken doen richting het EK. In het kwalificatieduel met Griekenland moet er gewonnen worden om een plek op het EK in eigen hand te houden. Bookmaker JACKS.NL pakt uit: 100x je inleg bij een overwinning van Nederland op Griekenland!

Hoe werkt de actie van JACKS.NL?

Ga naar de website van JACKS.NL via deze link en registreer je voor een nieuw account. Na de verificatie dien je een storting te doen om de boost te ontvangen: een storting van minimaal €20 levert je de x50 boost op, bij een storting van €100 of meer ontvang je de x100 boost. Ga vervolgens naar de wedstrijd Griekenland - Nederland en zet in op 'Reguliere speeltijd: Nederland'. 

Het is belangrijk dat je bovenstaande bet kiest, anders werkt de boost niet! De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar oud en de maximale inleg bedraagt €1, waarmee je tot €100 kan pakken! Het Nederlands elftal moet na de nederlaag tegen Frankrijk vol aan de bak en zal de Grieken zeker niet onderschatten. Wint Oranje maandagavond? Dan pak je 100x je inleg! Verliest Nederland of wordt er gelijkgespeeld? Dan verlies je maximaal €1. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust