'Koeman krijgt meevaller richting Griekenland: blessure basisspeler valt mee'

15 oktober 2023 om 11:03
Laatste update: 15 oktober 2023 om 12:24

Wout Weghorst traint weer mee met Oranje en lijkt fit genoeg voor het duel met Griekenland. Dat meldt het Duitse Kicker zondag. De spits moest tegen Frankrijk voor de rust nog geblesseerd naar de kant.

De spits van TSG Hoffenheim hield aan de botsing in de eerste helft een blessure aan zijn knie op. Volgens het Duitse medium is de spits in ieder geval wel op tijd fit voor de wedstrijd tegen Griekenland. Een basisplaats kan niet gegarandeerd worden, maar bondscoach Ronald Koeman lijkt te kunnen rekenen op de spits. De wedstrijd tegen Frankrijk werd met 2-1 verloren door het Nederlands elftal.

Weghorst stond tegen de Fransen in de spits mede door de golf van blessures waar het Nederlands elftal mee te maken heeft. Aanvallend moesten onder andere Memphis Depay en Noa Lang verstek geven, maar over de gehele selectie zijn ook belangrijke spelers als Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt geblesseerd. Voor Nederland is een winst op Griekenland cruciaal voor de voorsprong in de EK kwalificatiepoule.

Hoop bij Ajax, PSV moet transfermarkt op & Feyenoord pakt door! Bekijk #DoneDeal nu!