Oranje moet leveren in Athene: pak 50x je inleg bij zege op Griekenland!

Alles of niets voor Oranje: pak 50x je inleg bij zege op Griekenland!

16 oktober 2023 om 18:15
Laatste update: 16 oktober 2023 om 18:15

Het Nederlands elftal staat maandag voor een belangrijke wedstrijd tegen Griekenland. Na de nederlaag tegen Frankrijk moet er in Athene worden gewonnen om EK-kwalificatie in eigen hand te houden. Bookmaker Unibet staat klaar met een mooie actie voor nieuwe spelers: pak 50x je inleg bij een zege van Oranje in Griekenland!

Hoe werkt de actie van Unibet?

Ga naar de website van Unibet via een van de links in dit artikel. Registreer je voor een nieuw account. Na de verificatie doe je een storting bij Unibet. Ga vervolgens naar Griekenland - Nederland en zet in op 'Reguliere speeltijd: Nederland', zoals in het screenshot hieronder is aangegeven. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders werkt de boost niet!

De boost is beschikbaar voor alle spelers van 24 jaar en ouder. De maximale inleg bedraagt €1, waarmee je in totaal maximaal €50 kan pakken! Houdt Nederland de EK-kwalificatie in eigen hand met een zege op Griekenland? Dan pak je 50x je inleg! Wordt er gelijkgespeeld of zelfs verloren in Athene? Dan verlies je maximaal €1. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust