Romano komt met bericht over toekomst van Timber: 'Hij is een heel groot talent'

Romano komt met bericht over toekomst van Timber: 'Hij is een heel groot talent'

13 oktober 2023 om 08:30

Fabrizio Romano heeft in zijn nieuwsbrief een update gegeven over de mogelijke interesse in Quinten Timber. Geruchten deden zich de rondte dat de Feyenoorder op de scoutingslijst stond van zowat de hele Engelse top, maar de Italiaanse transferspecialist weet hier niets vanaf.

In de nieuwsbrief van Romano zegt hij dat er op dit moment geen beweging is rond een mogelijke transfer van Timber. "Wat betreft Quinten Timber, hij zou gelinkt zijn aan Arsenal en andere grote clubs. Ik heb alleen geen update over de situatie met de Londenaren of een andere ploeg." Romano is wel lovend over de pupil van Arne Slot. "Hij is een groot talent, maar hij moet zich nog wel ontwikkelen."

Naast Arsenal zou ook bijna de hele Engelse top Timber op de korrel hebben, maar ook andere clubs als Atlético Madrid, Borussia Dortmund, AS Monaco en Napoli. Romano weet hier allemaal niet veel vanaf, hij houdt het bij complimenten over het spel van de Feyenoorder. "Quinten heeft veel talent en potentie om de top te bereiken, maar zijn broer Jurriën bevindt zich voor nu nog wel op een ander niveau."